Taloyhtiönne käytössä on Hausvisen asukassivut, joiden tueksi julkaistaan toukokuussa 2024 uusi Hausvise mobiilisovellus. Sovellus mahdollistaa taloyhtiötänne koskevien tiedotteiden vastaanottamisen suoraan mobiililaitteeseesi reaaliaikaisesti, missä tahansa oletkin.

Sovellus tuo taskuusi Asukassivujen Tiedotteet-osion ja varmistaa notifikaatioilla sen, ettei tärkeät tiedotteet jää sinulta huomaamatta. Lisäksi sovelluksesta pääsee kätevästi siirtymään laajemmille asukassivuille.

Mobiilisovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play -kaupasta ja Apple Storesta 16.5.2024!

Ennen mobiilisovelluksen käyttöönottoa sinun tulee varmistaa, että isännöinnillä on ajantasainen sähköpostiosoitteesi, sekä syntymäaikasi. Nämä saat tarkistettua helposti asukassivujen “Omat tiedot” -osiossa. Jos syntymäaika puuttuu omista tiedoistasi, voit ilmoittaa sen isännöintiin kätevästi samasta näkymästä. Tietoja käytetään vahvaan tunnistautumiseen, joka vaaditaan Hausvise mobiiliin rekisteröitymistä varten.

Jos et ole vielä kirjautunut asukassivuille, pääset tekemään sen osoitteessa asukas.hausvise.fi, mikäli olet ilmoittanut isännöintiin sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoitteen voi tarvittaessa ilmoittaa kisi@pirkanmaanlaatuisannointi.fi.

Taloyhtiön tiedotteiden vastaanottaminen ei edellytä Hausvise mobiilia, eli jatkamme edelleen myös perinteisten tiedotusmenetelmien hyödyntämistä.

Lue lisää: hausvise.fi/mobiili