Laskutustiedot

Laskutustiedot

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen.

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy, 2484055-7

Verkkolaskuosoite: 003724840557
Operaattori: Maventa (0037212911126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähettäessä: DABAFIHH

Käyttäkää tätä välittäjätunnusta, mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnuksella.

2. Skannauspalvelu sähköpostilla

Toivomme että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun tulee olla samassa tiedostoissa itse laskun kanssa.

Sähköpostiosoite on: 24840557@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5 Mb
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF-versio 1.3 tai uudempi)
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salaamalla suojattuja
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen

3. Skannauspalvelu postitse

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy
24840557
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskutusmateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Ethän käytä myöskään niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.

Kangasalan kiinteistöpalvelun laskutustiedot

Lataa laskutustiedot pdf-muodossa.