Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Huolellista kiinteistönhoitoa

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kiinteistöhuolto takaa kiinteistön käyttäjille toimivan, viihtyisän ja ennen kaikkea turvallisen ympäristön asumiseen ja työntekoon.

Kangasalan Kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

Sujuvan arjen takuu

Takaamme sujuvan arjen päivittäin usealle tuhannelle asukkaalle ja työntekijälle. Henkilökuntamme huolehtii kiinteistöjen ulkoalueista ja sisätiloista päivittäin, tarjoamalla näin kiinteistön käyttäjille helpomman arjen.  Tavoitteenamme on, että kiinteistö ja ulkoalueet ovat käyttäjäystävällisiä kaikissa tilanteissa.

Havainnoinnin ja tiedon kautta

Huoltohenkilöstön kohteissa tekemä havainnointi yhdessä kiinteistöistä kerätyn tiedon kanssa takaa sen, että kiinteistöhuolto on tehokasta ja laadukasta.

Kiinteistön käyttäjiltä saatu palaute sekä Kangasalan Kiinteistöpalvelun työntekijöiden kokemus kiinteistönhuollosta yhdessä varmistavat, että kiinteistössä on saatavilla paras palvelukokemus.

Kiinteistöhuoltoa kehitetään jatkuvasti asiakaslähtöisemmäksi ja sitä kautta pystytään sopeutumaan aina paremmin loppukäyttäjien tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Tarjouspyyntö

Jätä sähköinen tarjouspyyntö kiinteistösi huollosta tai siivouspalveluista.

Huollon tarve?

Huoltopyyntö

Tee taloyhtiön tai asukkaan huoltopyyntöilmoitus

Kiireellinen huolto

Klo 16-08 välisenä aikana soita: 0400 233 389

Ajankohtaista

Hausvise mobiilisovellus

Taloyhtiönne käytössä on Hausvisen asukassivut, joiden tueksi julkaistaan toukokuussa 2024 uusi Hausvise mobiilisovellus. Sovellus mahdollistaa taloyhtiötänne koskevien tiedotteiden vastaanottamisen suoraan mobiililaitteeseesi reaaliaikaisesti, missä tahansa oletkin....

Kiinteistöpalvelualan lakkovaroitus

Kiinteistöpalvelualan eli kiinteistöhuollon sekä siivouspalveluiden osalta PAM on antanut lakkovaroituksen. Mikäli tämä toteutuu, ensimmäinen lakko alkaa 16.3.2023 klo 0:00 ja päättyy 18.3.2023 klo 24:00. Tämä kohdistuu myös meidän kaikkiin huolto- ja...