Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Huolellista kiinteistönhoitoa

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kiinteistöhuolto takaa kiinteistön käyttäjille toimivan, viihtyisän ja ennen kaikkea turvallisen ympäristön asumiseen ja työntekoon.

Kangasalan Kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

Sujuvan arjen takuu

Takaamme sujuvan arjen päivittäin usealle tuhannelle asukkaalle ja työntekijälle. Henkilökuntamme huolehtii kiinteistöjen ulkoalueista ja sisätiloista päivittäin, tarjoamalla näin kiinteistön käyttäjille helpomman arjen.  Tavoitteenamme on, että kiinteistö ja ulkoalueet ovat käyttäjäystävällisiä kaikissa tilanteissa.

Havainnoinnin ja tiedon kautta

Huoltohenkilöstön kohteissa tekemä havainnointi yhdessä kiinteistöistä kerätyn tiedon kanssa takaa sen, että kiinteistöhuolto on tehokasta ja laadukasta.

Kiinteistön käyttäjiltä saatu palaute sekä Kangasalan Kiinteistöpalvelun työntekijöiden kokemus kiinteistönhuollosta yhdessä varmistavat, että kiinteistössä on saatavilla paras palvelukokemus.

Kiinteistöhuoltoa kehitetään jatkuvasti asiakaslähtöisemmäksi ja sitä kautta pystytään sopeutumaan aina paremmin loppukäyttäjien tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Tarjouspyyntö

Jätä sähköinen tarjouspyyntö kiinteistösi huollosta tai siivouspalveluista.

Huollon tarve?

Huoltopyyntö

Tee taloyhtiön tai asukkaan huoltopyyntöilmoitus

Kiireellinen huolto

Klo 16-08 välisenä aikana soita: 0400 233 389

Ajankohtaista

Kiinteistöpalvelualan lakkovaroitus

Kiinteistöpalvelualan eli kiinteistöhuollon sekä siivouspalveluiden osalta PAM on antanut lakkovaroituksen. Mikäli tämä toteutuu, ensimmäinen lakko alkaa 16.3.2023 klo 0:00 ja päättyy 18.3.2023 klo 24:00. Tämä kohdistuu myös meidän kaikkiin huolto- ja...

Koronaviruksen tartuntariskien minimoiminen ja huomioiminen arjessa

Asioiminen toimistoillamme ja käytännön järjestelyt Pyydämme teitä välttämään asiointia toimipisteillämme ja asioimaan mahdollisuuksien mukaan joko puhelimitse 03 357 5200, tai internetin kautta kangasalankiinteistopalvelu.fi/huoltopyynto Mikäli asianne koskee muuta...