Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Huolellista kiinteistönhoitoa

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kiinteistöhuolto takaa kiinteistön käyttäjille toimivan, viihtyisän ja ennen kaikkea turvallisen ympäristön asumiseen ja työntekoon.

Kangasalan Kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

Sujuvan arjen takuu

Takaamme sujuvan arjen päivittäin usealle tuhannelle asukkaalle ja työntekijälle. Henkilökuntamme huolehtii kiinteistöjen ulkoalueista ja sisätiloista päivittäin, tarjoamalla näin kiinteistön käyttäjille helpomman arjen.  Tavoitteenamme on, että kiinteistö ja ulkoalueet ovat käyttäjäystävällisiä kaikissa tilanteissa.

Havainnoinnin ja tiedon kautta

Huoltohenkilöstön kohteissa tekemä havainnointi yhdessä kiinteistöistä kerätyn tiedon kanssa takaa sen, että kiinteistöhuolto on tehokasta ja laadukasta.

Kiinteistön käyttäjiltä saatu palaute sekä Kangasalan Kiinteistöpalvelun työntekijöiden kokemus kiinteistönhuollosta yhdessä varmistavat, että kiinteistössä on saatavilla paras palvelukokemus.

Kiinteistöhuoltoa kehitetään jatkuvasti asiakaslähtöisemmäksi ja sitä kautta pystytään sopeutumaan aina paremmin loppukäyttäjien tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Tarjouspyyntö

Jätä sähköinen tarjouspyyntö kiinteistösi huollosta tai siivouspalveluista.

Huollon tarve?

Huoltopyyntö

Tee taloyhtiön tai asukkaan huoltopyyntöilmoitus

Kiireellinen huolto

Klo 16-08 välisenä aikana soita: 0400 233 389

Ajankohtaista

Postin lakon mahdolliset vaikutukset

Postinkulkua vaikeuttava Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko alkoi maanantaina 11.11. Arviot lakon vaikutuksista täsmentyvät päivittäin. Lakko koskee osaa Postin palveluista. PAU on aloittanut lakon, jonka kestoksi se on ilmoittanut kaksi viikkoa....

Avainhallinta siirtyy Lukkoluket Oy:lle 4.10.2019

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:n (Kangasalan Kiinteistöpalvelu) avainhallinta siirtyy Lukkoluket Oy:lle 4.10.2019 alkaen. Haluamme parantaa avainturvallisuutta isännöimiemme kohteiden osalta jonka johdosta siirrämme kohteidemme avainhallinnan ammattilaisten...

Kangasalan kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

YHTEYSTIEDOT

Kangasalan Kiinteistöpalvelu
Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala

HUOLTOPÄIVYSTYS

Kiireellisissä tapauksissa klo 16-08 välisenä aikana: 0400 233 389