Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Huolellista kiinteistönhoitoa

Hyvin suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kiinteistöhuolto takaa kiinteistön käyttäjille toimivan, viihtyisän ja ennen kaikkea turvallisen ympäristön asumiseen ja työntekoon.

Kangasalan Kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

Sujuvan arjen takuu

Takaamme sujuvan arjen päivittäin usealle tuhannelle asukkaalle ja työntekijälle. Henkilökuntamme huolehtii kiinteistöjen ulkoalueista ja sisätiloista päivittäin, tarjoamalla näin kiinteistön käyttäjille helpomman arjen.  Tavoitteenamme on, että kiinteistö ja ulkoalueet ovat käyttäjäystävällisiä kaikissa tilanteissa.

Havainnoinnin ja tiedon kautta

Huoltohenkilöstön kohteissa tekemä havainnointi yhdessä kiinteistöistä kerätyn tiedon kanssa takaa sen, että kiinteistöhuolto on tehokasta ja laadukasta.

Kiinteistön käyttäjiltä saatu palaute sekä Kangasalan Kiinteistöpalvelun työntekijöiden kokemus kiinteistönhuollosta yhdessä varmistavat, että kiinteistössä on saatavilla paras palvelukokemus.

Kiinteistöhuoltoa kehitetään jatkuvasti asiakaslähtöisemmäksi ja sitä kautta pystytään sopeutumaan aina paremmin loppukäyttäjien tarpeisiin.

Kiinnostuitko?

Tarjouspyyntö

Jätä sähköinen tarjouspyyntö kiinteistösi huollosta tai siivouspalveluista.

Huollon tarve?

Huoltopyyntö

Tee taloyhtiön tai asukkaan huoltopyyntöilmoitus

Kiireellinen huolto

Klo 16-08 välisenä aikana soita: 0400 233 389

Ajankohtaista

Toimitusjohtaja Jari Pälvi siirtyy uusiin haasteisiin

Jari Pälvi on irtisanoutunut Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä siirtyäkseen uusiin haasteisiin kotiseudulleen Kainuuseen. Toimitusjohtaja Pälvellä on kuukauden irtisanoutumisaika. Uuden toimitusjohtajan haku on jo käynnistetty. − Katson, että...