Kangasalan
kiinteistöpalvelu

Kangasalan
Kiinteistöpalvelu

Huolenpitoa kiinteistöistä lähes puolen vuosisadan ajan

Vuonna 1973 perustettu Kangasalan Kiinteistöpalvelu on osa Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:tä. Kangasalan Kiinteistöpalvelu on kiinteistön ylläpitopalveluita tarjoava yksikkö, joka nojaa ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja pitkän kokemuksen tuomaan tietotaitoon. Tavoitteemme on helpottaa asiakkaidemme arkea ja turvata sujuva arki huoltamissamme ja siivoamissamme kiinteistöissä.

Asiakastyytyväisyys

Kuuntelemme asiakkaitamme ja kehitämme palveluamme sen perusteella. Haluamme kuitenkin olla proaktiivinen yritys, joka vastaa jo ennakkoon asiakkaiden tuleviin tarpeisiin.

Toimintavarmuus

Tavoitteena on virheetön, laadukas ja joustava palvelu. Panostamme kalustomme nykyaikaisuuteen, henkilökunnan koulutukseen, sekä digitaalisiin palveluihin.

Vastuullisuus

Yritys tuntee yhteiskuntavastuunsa ja vaatii sitä myös yhteistyökumppaneiltaan koko toimitusketjussa. Henkilöstö toimii vastuullisesti asiakkaan hyväksi. Huomioimme myös ympäristövaikutukset yksikkömme toiminnassa.

Saavutettavuus

Olemme olemassa asiakkaita varten. Asiakaspalveluumme yhteyden saaminen on vaivatonta ja helppoa. Vikailmoitukset voi tehdä monella tapaa. Palvelemme asiakkaitamme akuuteissa ja kiireellisissä tilanteissa 24/7.

Visiomme on olla ainutlaatuisen asiakaskokemuksen tarjoava, asiakkaan kiinteistöomaisuuden arvoa kasvattava palveluyritys.