Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Laadukasta siivousta

Ammattitaitoiset ja kohteensa tuntevat siivoojamme tekevät työnsä hymy huulilla ja uusimpia menetelmiä sekä välineitä käyttäen.

Kangasalan Kiinteistöpalvelun siivouspalvelut takaavat, että asiakas saa luotettavaa ja sopimuksen mukaista palvelua kaikissa siivoamissaan kohteissaan. Kangasalan Kiinteistöpalvelu on keskittynyt pääosin asunto-osakeyhtiöiden yleisten tilojen siivoukseen. Näin voimme taata palveluidemme laadun, sekä kehittää palveluamme asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Koulutus ja kokemus

Koulutamme henkilöstömme ja pidämme heistä huolta. Näin varmistamme, että siivooja osaa valita oikean siivousmenetelmän ja puhdistusaineen, sekä havainnoida milloin tiloissa olisi hyvä suorittaa vaikkapa peruspesu. Tällöin tilojen pinnat säilyvät entistä pidempään hyvässä kunnossa.

Kohteiden siivouksessa keskitytään aina yksittäisten työsuoritusten sijaan lopputulokseen. Asiakas maksaa vain selkeän aikataulun mukaan suoritetuista, yhteisesti sovituista töistä ja siististä lopputuloksesta. Asiakkaan ei siis tarvitse maksaa ylimääräisistä pyyhkäisyistä.

Koska kaikki tilat eivät likaannu joka päivä tai edes joka viikko samalla tavalla, ammattitaitoinen siivoushenkilökuntamme osaa keskittyä kohteessa olennaisiin paikkoihin.

Esimerkiksi pyörävaraston siivous voi viedä vähemmän aikaa talvella kuin sisääntuloaulan siivous. Tällöin kohteen siivooja voi keskittyä aulaan ja näin taata että lopputulos on sovitun mukainen.

Kiinnostuitko?

Tarjouspyyntö

Jätä sähköinen tarjouspyyntö kiinteistösi huollosta tai siivouspalveluista.

Ajankohtaista

Hausvise mobiilisovellus

Taloyhtiönne käytössä on Hausvisen asukassivut, joiden tueksi julkaistaan toukokuussa 2024 uusi Hausvise mobiilisovellus. Sovellus mahdollistaa taloyhtiötänne koskevien tiedotteiden vastaanottamisen suoraan mobiililaitteeseesi reaaliaikaisesti, missä tahansa oletkin....

Kiinteistöpalvelualan lakkovaroitus

Kiinteistöpalvelualan eli kiinteistöhuollon sekä siivouspalveluiden osalta PAM on antanut lakkovaroituksen. Mikäli tämä toteutuu, ensimmäinen lakko alkaa 16.3.2023 klo 0:00 ja päättyy 18.3.2023 klo 24:00. Tämä kohdistuu myös meidän kaikkiin huolto- ja...