Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Laadukasta siivousta

Ammattitaitoiset ja kohteensa tuntevat siivoojamme tekevät työnsä hymy huulilla ja uusimpia menetelmiä sekä välineitä käyttäen.

Kangasalan Kiinteistöpalvelun siivouspalvelut takaavat, että asiakas saa luotettavaa ja sopimuksen mukaista palvelua kaikissa siivoamissaan kohteissaan. Kangasalan Kiinteistöpalvelu on keskittynyt pääosin asunto-osakeyhtiöiden yleisten tilojen siivoukseen. Näin voimme taata palveluidemme laadun, sekä kehittää palveluamme asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Koulutus ja kokemus

Koulutamme henkilöstömme ja pidämme heistä huolta. Näin varmistamme, että siivooja osaa valita oikean siivousmenetelmän ja puhdistusaineen, sekä havainnoida milloin tiloissa olisi hyvä suorittaa vaikkapa peruspesu. Tällöin tilojen pinnat säilyvät entistä pidempään hyvässä kunnossa.

Kohteiden siivouksessa keskitytään aina yksittäisten työsuoritusten sijaan lopputulokseen. Asiakas maksaa vain selkeän aikataulun mukaan suoritetuista, yhteisesti sovituista töistä ja siististä lopputuloksesta. Asiakkaan ei siis tarvitse maksaa ylimääräisistä pyyhkäisyistä.

Koska kaikki tilat eivät likaannu joka päivä tai edes joka viikko samalla tavalla, ammattitaitoinen siivoushenkilökuntamme osaa keskittyä kohteessa olennaisiin paikkoihin.

Esimerkiksi pyörävaraston siivous voi viedä vähemmän aikaa talvella kuin sisääntuloaulan siivous. Tällöin kohteen siivooja voi keskittyä aulaan ja näin taata että lopputulos on sovitun mukainen.

Kiinnostuitko?

Tarjouspyyntö

Jätä sähköinen tarjouspyyntö kiinteistösi huollosta tai siivouspalveluista.

Ajankohtaista

Toimitusjohtaja Jari Pälvi siirtyy uusiin haasteisiin

Jari Pälvi on irtisanoutunut Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä siirtyäkseen uusiin haasteisiin kotiseudulleen Kainuuseen. Toimitusjohtaja Pälvellä on kuukauden irtisanoutumisaika. Uuden toimitusjohtajan haku on jo käynnistetty. − Katson, että...