Siivouspalvelut

Siivouspalvelut

Laadukasta siivousta

Ammattitaitoiset ja kohteensa tuntevat siivoojamme tekevät työnsä hymy huulilla ja uusimpia menetelmiä sekä välineitä käyttäen.

Kangasalan Kiinteistöpalvelun siivouspalvelut takaavat, että asiakas saa luotettavaa ja sopimuksen mukaista palvelua kaikissa siivoamissaan kohteissaan. Kangasalan Kiinteistöpalvelu on keskittynyt pääosin asunto-osakeyhtiöiden yleisten tilojen siivoukseen. Näin voimme taata palveluidemme laadun, sekä kehittää palveluamme asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Koulutus ja kokemus

Koulutamme henkilöstömme ja pidämme heistä huolta. Näin varmistamme, että siivooja osaa valita oikean siivousmenetelmän ja puhdistusaineen, sekä havainnoida milloin tiloissa olisi hyvä suorittaa vaikkapa peruspesu. Tällöin tilojen pinnat säilyvät entistä pidempään hyvässä kunnossa.

Kohteiden siivouksessa keskitytään aina yksittäisten työsuoritusten sijaan lopputulokseen. Asiakas maksaa vain selkeän aikataulun mukaan suoritetuista, yhteisesti sovituista töistä ja siististä lopputuloksesta. Asiakkaan ei siis tarvitse maksaa ylimääräisistä pyyhkäisyistä.

Koska kaikki tilat eivät likaannu joka päivä tai edes joka viikko samalla tavalla, ammattitaitoinen siivoushenkilökuntamme osaa keskittyä kohteessa olennaisiin paikkoihin.

Esimerkiksi pyörävaraston siivous voi viedä vähemmän aikaa talvella kuin sisääntuloaulan siivous. Tällöin kohteen siivooja voi keskittyä aulaan ja näin taata että lopputulos on sovitun mukainen.

Kiinnostuitko?

Tarjouspyyntö

Jätä sähköinen tarjouspyyntö kiinteistösi huollosta tai siivouspalveluista.

Ajankohtaista

Postin lakon mahdolliset vaikutukset

Postinkulkua vaikeuttava Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko alkoi maanantaina 11.11. Arviot lakon vaikutuksista täsmentyvät päivittäin. Lakko koskee osaa Postin palveluista. PAU on aloittanut lakon, jonka kestoksi se on ilmoittanut kaksi viikkoa....

Avainhallinta siirtyy Lukkoluket Oy:lle 4.10.2019

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:n (Kangasalan Kiinteistöpalvelu) avainhallinta siirtyy Lukkoluket Oy:lle 4.10.2019 alkaen. Haluamme parantaa avainturvallisuutta isännöimiemme kohteiden osalta jonka johdosta siirrämme kohteidemme avainhallinnan ammattilaisten...

Kangasalan kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

YHTEYSTIEDOT

Kangasalan Kiinteistöpalvelu
Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala

HUOLTOPÄIVYSTYS

Kiireellisissä tapauksissa klo 16-08 välisenä aikana: 0400 233 389