Kangasalan Kiinteistöpalvelun uudet kotisivut ovat nyt avoinna kaikille. Uusien sivujen tarkoituksena on palvella paremmin yrityksen nykyisiä ja tulevia asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta.

Kotisivujen kautta voit jättää vikailmoituksen/huoltopyynnön ajasta ja paikasta riippumatta. Huoltopyyntö lomake on linkitetty suoraan toiminnanohjausjärjestelmäämme, joten kohteen vastuullinen huoltomies saa heti tiedon ja pystyy palvelemaan nopeastikin tarvittaessa.

Kiireellisissä tapauksissa kannattaa olla yhteydessä suoraan keskukseemme ja päivystysaikana päivystysnumeromme kautta.

Miksi uudet kotisivut?

Sivuston rakentamisessa on pyritty ottamaan huomioon käyttäjän näkökulma, mutta myös lain asettamat vaatimukset, sekä tiedon kulun helppous. 

Uusien ja vanhojen sivujen selkein ero näkyy alkuun visuaalisessa muodossa. Tulevaisuudessa myös tiedottaminen kotisivujen kautta kasvaa isompaan rooliin. Tavoite on, että tieto muutoksista pyritään saamaan jokaiselle helposti ja nopeasti saavutettavaksi. Tulevaisuudessa myös yhtiön sosiaalisen median kanavat voidaan liittää osaksi kotisivuja ja näin päästään tarvittaessa reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa.

Kotisivut kehittyvät myös jatkossa ja toivommekin käyttäjiltä ideoita sekä vinkkejä sivustomme parantamisesta.

Ystävällisin terveisin,

Kangasalan Kiinteistöpalvelu

Mikko Salonen, yksikön päällikkö (KH / SP)

mikko.salonen@kangasalankiinteistopalvelu.fi