Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty 26.8.2019 alkaen Jari Pälvi (JET, Auktorisoitu isännöitsijä, ITS, LKV). Pälvi on toiminut kiinteistöalalla noin 20 vuotta ja omaa vankan kokemuksen kiinteistöalalta ja isännöinnin kehittämisestä. Toimitusjohtajan nimitys vahvistaa yhtiön strategian toteuttamista.

Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy on jatkossa Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy. Kangasalan Kiinteistöpalvelu jää yhtiön aputoiminimeksi ja se säilyy kiinteistöhuollon ja siivouksen tuotemerkkinä.Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy on Pirkanmaalla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistö osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu palveleva isännöitsijätoimisto.

Palvelutarjoamastamme löytyy niin hallinnollista isännöintiä kuin teknistä isännöintiä. Oman osaamisen lisäksi tarjoamme kustannustehokkaan ja laajan yhteistyökumppaniverkoston asiakkaidemme käyttöön. Toimintamme peruskiviä ovat asiakastyytyväisyys, toimintavarmuus, vastuullisuus ja saavutettavuus. Haluamme kasvattaa asiakkaidemme kiinteistöjen arvoa sekä parantaa energiatehokkuutta tinkimättä asumisviihtyvyydestä tai turvallisuudesta. Kiinteistöomaisuudestasi huolehtii Pirkanmaan Laatuisännöinnin ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut osaava tiimi.

Laatua ja energiatehokkuutta

Olemme laadusta tunnettu isännöitsijätoimisto. Luomme tehokkuutta ja sujuvuutta matalalla organisaatiolla sekä nykyaikaisen tietotekniikan järkevällä hyödyntämisellä. Tämä antaa mahdollisuuden palvella asiakkaitamme mahdollisimman monikanavaisesti ja kustannustehokkaasti.

Haluamme olla johtava energiatehokkuutta parantava isännöintiyritys Suomessa, jonka vahvuuksia ovat lisäksi arvomme, jotka heijastuvat jokapäiväisessä toiminnassamme. Varmistamme tavoitteidemme ja arvojemme toteutumisen kehittämällä toimintaamme, sekä palveluitamme jatkuvasti.

Kangasalan toimipiste:
Urheilutie 2-4
36200 Kangasala
(käynti Kuohunharjuntien puolelta)

Tampereen toimipiste:
Tampellan Esplanadi 10
33100 Tampere

 

Ystävällisin terveisin,
Jari Pälvi
toimitusjohtaja
Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy