Kiinteistönhuollon henkilökunta istahtaa takaisin koulunpenkille oppimaan uutta ja päivittämään tietojaan nykyisten vaatimusten mukaisiksi. Huollon koko henkilöstö on aloittanut Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa LVI-huoltopalveluiden tuottamisen koulutuksessa, joka tähtää siihen, että henkilöstömme osaa palvella paremmin LVI korjauksiin ja -huoltoihin liittyvissä kysymyksissä.

Koulutus suoritetaan pienryhmissä, jolloin jokainen saa mahdollisimman tehokasta ja henkilökohtaista koulutusta. Pienryhmät mahdollistavat myös päivittäisen palvelutason säilyttämisen huoltokohteissa.

Uskomme vahvasti siihen, että koulutettu henkilökuntamme pystyy jatkossa auttamaan entistäkin paremmin kiinteistöjen vikatilanteissa, sekä myös ennaltaehkäisemään mahdollisesti tulevia ongelmatilanteita ja informoimaan paremmin kiinteistön omistajia tarvittavista huoltotoimista.

Aurinkoista kevään jatkoa,
Mikko Salonen
yksikönpäällikkö (KH/SP)
mikko.salonen@kangasalankiinteistopalvelu.fi
Kangasalan Kiinteistöpalvelu
Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy

Kangasalan kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

YHTEYSTIEDOT

Kangasalan Kiinteistöpalvelu
Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala

HUOLTOPÄIVYSTYS

Kiireellisissä tapauksissa klo 16-08 välisenä aikana: 0400 233 389