Postinkulkua vaikeuttava Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n lakko alkoi maanantaina 11.11. Arviot lakon vaikutuksista täsmentyvät päivittäin. Lakko koskee osaa Postin palveluista. PAU on aloittanut lakon, jonka kestoksi se on ilmoittanut kaksi viikkoa. Valitettavasti PAU on uhannut myös kahden viikon lisälakoilla.

Kirjepostin kulussa tulee olemaan huomattavia viiveitä ja me emme voi taata, että lähettämämme posti saavuttaa vastaanottajan normaalissa ajassa tai lainkaan? Postilakon vaikutus on valtakunnallinen.

Pahoittelemme omalta osaltamme lakon mahdollisesti aiheuttamia vaikutuksia Teille.

Terveisin

Jari Pälvi
toimitusjohtaja
Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy / Kangasalan Kiinteistöpalvelu

Kangasalan kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

YHTEYSTIEDOT

Kangasalan Kiinteistöpalvelu
Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala

HUOLTOPÄIVYSTYS

Kiireellisissä tapauksissa klo 16-08 välisenä aikana: 0400 233 389