Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:n (Kangasalan Kiinteistöpalvelu) avainhallinta siirtyy Lukkoluket Oy:lle 4.10.2019 alkaen.

Haluamme parantaa avainturvallisuutta isännöimiemme kohteiden osalta jonka johdosta siirrämme kohteidemme avainhallinnan ammattilaisten hoidettavaksi.

Tämä tarkoittaa avainten noudon/lainauksen siirtymistä osoitteeseen:

Lukkoluket Oy
Lempääläntie 21
33820 Tampere
(Koivistonkylän Prisman kiinteistö)

Lukkoluket Oy palvelee ma-pe 08.00-17.00 välisenä aikana. Lainatessanne avaimia teiltä tullaan pyytämään asianmukaista kuvallista henkilöllisyystodistusta. Urakoitsijoilla tulee olla mukanaan kortti, josta selviää myös yritys, jossa työskentelette.

On myös hyvä muistaa, että kohteen virallinen nimi ja osoite auttaa asian etenemistä. Kannattaa myös muistuttaa työn tilaajaa/kohteen isännöitsijää, että informoi ennakkoon Lukkoluket Oy:tä avainten noudosta. Ilman ennakkotietoa avainta ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.

Aurinkoista syksyn jatkoa

Jari Pälvi
toimitusjohtaja
Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy
Kangasalan Kiinteistöpalvelu

Kangasalan kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

YHTEYSTIEDOT

Kangasalan Kiinteistöpalvelu
Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala

HUOLTOPÄIVYSTYS

Kiireellisissä tapauksissa klo 16-08 välisenä aikana: 0400 233 389