Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy on jatkossa Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy. Kangasalan Kiinteistöpalvelu jää yhtiön aputoiminimeksi ja se säilyy kiinteistöhuollon ja siivouksen tuotemerkkinä. 

Vaikuttaako muutos arkeeni?

Nimenmuutos ei vaikuta arkeen juurikaan. Huoltomiesten ja siivoojien työasuissa on jatkossakin Kangasalan Kiinteistöpalvelun logo. Samat tutut kasvot tuottavat kiinteistössänne palvelua kuten ennenkin.

Mihin otan yhteyttä ongelmatilanteissa?

Huollon ja siivouksen ongelmatilanteisiin löydät ratkaisun osoitteesta www.kangasalankiinteistopalvelu.fi tai numerosta (03) 357 5200.

Isännöintiä koskeviin kysymyksiin ja mahdollisiin asiakirjatilauksiin löydät tiedot ja tilauslomakkeet osoitteesta: www.pirkanmaanlaatuisannointi.fi tai numerosta (03) 357 5280.

Kotisivujen ja puhelinpalvelun lisäksi isännöinti palvelee asiakkaitaan kahden toimipisteen voimin Tampereella (Tampellan Esplanadi 10, 33100 Tampere) ja Kangasalla (Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala).

Huollon ja siivouksen asiakaspalvelun toimii vain Kangasalla vanhassa osoitteessa Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Pälvi jari.palvi@pirkanmaanlaatuisannointi.fi

Ystävällisin terveisin

Kangasalan Kiinteistöpalvelu ja Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy:n henkilökunta

Kangasalan kiinteistöpalvelu tarjoaa kaikki palvelut, joita tarvitaan kiinteistön arvon säilyttämiseen sekä kasvattamiseen. Ylläpidämme ja huollamme niin asunto-osakeyhtiöitä, vuokrataloja kuin myös liikekiinteistöjä. Toimintamme on keskittynyt pääosin Kangasalle ja Itä-Tampereelle.

YHTEYSTIEDOT

Kangasalan Kiinteistöpalvelu
Urheilutie 2-4, 36200 Kangasala

HUOLTOPÄIVYSTYS

Kiireellisissä tapauksissa klo 16-08 välisenä aikana: 0400 233 389